Welcome to the Frontpage

"Prva šansa 2010"

REPUBLIKA SRBIJA, MINISTARSTVO EKONOMIJE I REGIONALNOG RAZVOJA, NACIONALNA SLUŽBA ZA ZAPOŠLJAVANJE RASPISUJE KONKURS  Z A REALIZACIJU STRUČNOG OSPOSOBLJAVANJA I ZAPOŠLJAVANJA MLADIH "PRVA ŠANSA 2010”

Program zapošljavanja mladih „PRVA ŠANSA” podrazumeva volontersku praksuu trajanju od tri meseca i zasnivanje radnog odnosa radi stručnog osposobljavanjapripravnika u trajanju od narednih 12 meseci.

Učešćem u Programu poslodavac ostvaruje pravo...

Ceo tekst konkursa možete preuzeti  OVDE  kao i ZAHTEV  potreban za konkurisanje.

Obuka za atestirane zavarivače-MONTERE

U listu ''Poslovi'' od 11. novembra 2009. godine, objavljen je konkurs za stručnu obuku nezaposlenih lica za poslove ATESTIRANOG ZAVARIVAČA- MONTERA. Obuku organizuju Nacionalna služba za zapošljavanje i ''Termoelektro'' AD. Sva zainteresovana lica za uključivanje u ovaj program bi trebalo da se jave svom savetniku radi dobijanja uputa za razgovor koji će biti organizovan 27.11.2009. godine u 11h u Nacionalnoj službi za zapošljavanje Filijala Valjevo (Vladike Nikolaja broj 1).

Više informacija o uslovima obuke možete videti u časopisu ''Poslovi'' koji možete preuzeti na našem sajtu, ili lično u prostorijama Aktiv centra.

kzm.gif

Evropski volonterski servis

Pozivamo Vas da uzmete učešće u aktivnosti koju Kancelarija za mlade realizuje u saradnji sa Centrom za podršku ženama iz Kikinde.
U PETAK 13. NOVEMBRA, u 12 č. U SALI GRADSKOG VEĆA 
biće organizovan okrugli sto na temu EVROPSKOG VOLONTERSKOG SERVISA - EVS , 
a u sklopu realizacije projekta "Evropski volonterski servis - snaga saradnje"

Detaljne informacije i agendu možete videti ovde .

Časopis "Poslovi"

Prvi koraci do posla

 

Radna sveska